Nieuws Limburg Steve Jacobs stuurt Hasseltse ondernemers aan

Steve Jacobs stuurt Hasseltse ondernemers aan

Steve Jacobs stuurt Hasseltse ondernemers aan

Het bestuur van ondernemersvereniging Unizo Hasselt heeft Steve Jacobs verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Danny Vanswijgenhoven op die 4 jaar voorzitter was. Diane Thijs (Huidcentrum Art de Beauté) wordt ondervoorzitter en Els Schreurs (Huis Vanstraelen) neemt de functie van penningmeester waar.

Steve Jacobs (41) is zaakvoerder van FM Projects. Hij is in 2004 gestart als ondernemer, woont in Hasselt-centrum en is actief als consultant in de retail. Hij is gespecialiseerd in visual merchandising, remodeling, auditing en mystery shopping. Steve Jacobs is al enkele jaren actief bestuurslid en penningmeester van Unizo Hasselt.

“Als jonge voorzitter heb ik de ambitie om verder te werken met een jong en dynamisch bestuur. Op korte termijn wil ik dan ook de bestuursploeg verder versterken. Ook willen we met Unizo Hasselt een volwaardige gesprekspartner zijn van het stadsbestuur, het centrummanagement en in de verschillende, stedelijke adviesorganen. Belangenbehartiging en een aanspreekpunt zijn voor alle Hasseltse ondernemers zijn onze prioriteiten. Op gebied van communicatie dienen we ook een tandje bij te steken, ook een topprioriteit. Tot slot is het mijn bedoeling om ondernemers samen te brengen op kwalitatieve netwerkactiviteiten”, aldus Jacobs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.