Nieuws Limburg Stevens houdt illegalen van Olympische Spelen

Stevens houdt illegalen van Olympische Spelen

Stevens houdt illegalen van Olympische Spelen

Elektrotechnisch installatiebedrijf Louis Stevens & Co uit Halen heeft een bijzondere opdracht binnengehaald in het kader van de Olympische Spelen. Vanaf april wordt gestart met de installatie van een extra veiligheidssysteem in het Zuidstation in Brussel. “Het is zo dat de uitbating van de Eurostar zware boetes krijgt opgelegd als er illegalen op de trein worden betrapt,” zegt Peter Peyffers, Businsess Unit Manager Telecom & Security bij Louis Stevens. “Daarom moeten de veiligheidsmaatregelen nog verscherpt worden, zeker nu de Olympische Spelen eraan komen en de trafiek van bezoekers naar Engeland fors gaat toenemen. Wij installeren daarom nog tot medio juni een circuit van 80 extra camera’s die volgens de meest moderne technologie alles nauwgezet in het oog houden. Een mooie opdracht voor ons.”

Louis Stevens, dat vorig jaar overigens afsloot met een recordomzet van 17,8 miljoen euro, en intussen zo’n 150 mensen tewerkstelt, doet naast de elektrotechnische infrastructuurwerken aan spoorlijnen, wel meer van deze grootschalige beveiligingsopdrachten. “Klopt. Zo worden ook de inspanningen momenteel fors opgedreven om rond de spoorwegen koperdieven te vatten,” aldus nog Peter Peyffers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.