Nieuws Limburg Stevige uitbreiding voor Egberghs

Stevige uitbreiding voor Egberghs

Stevige uitbreiding voor Egberghs

Een kwieke zeventiger is drukkerij Egberghs intussen, maar daarmee zeker niet aan het einde van zijn Latijn. Meer nog: het is drukker dan ooit… Zaakvoerder Gert Vroonen heeft zopas geïnvesteerd in nieuwe machines, extra personeel en automatisering, met een omzetstijging van 20% in het laatste boekjaar tot gevolg.

Al in 1994 installeerde Egberghs als eerste in België een digitale drukpers. Gaandeweg is het bedrijf blijven vernieuwen. “Zo hebben we een eigen IT-team gevormd om print-applicaties voor onze klanten te maken”, zegt Gert Vroonen. “Daarmee kunnen ze dan op een gepersonaliseerde manier online hun bestellingen doorgeven.”

Egberghs investeerde bovendien in het machinepark. “Enkele maanden geleden is er bijvoorbeeld een cutsheet-machine bijgekomen, die met 328 pagina’s per minuut de snelste is op de markt. We hebben tevens aanbod uitgebreid met drukwerk op andere materialen, zoals hout en plexi. En er is een demo-ruimte bijgekomen om klanten alle mogelijkheden te tonen.”

De filosofie legt Egberghs geen windeieren. “De afgelopen jaren is de omzet stelselmatig gestegen, zelfs met 20% het voorbije boekjaar”, aldus nog Gert Vroonen. “De groei maakt bijkomende aanwervingen noodzakelijk, zowel in de administratie als productie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.