Nieuws Limburg STG investeert 6 miljoen in Lummen

STG investeert 6 miljoen in Lummen

STG investeert 6 miljoen in Lummen

Jos BreemansSigarenfabrikant Scandinavian Tobacco Group zal de komende jaren fors investeren om de vestigingen van Houthalen-Helchteren en Lummen te integreren. Zoals bekend bevonden er zich na de overname van Swedish Match 2 productielocaties op relatief korte afstand van elkaar. “Na een diepgaande studie werd beslist om de vestiging in Houthalen te sluiten en te investeren in de uitbreiding van de faciliteiten in Lummen,” zegt General Manager Jos Breemans (foto). “We zullen de komende maanden een centraal magazijn bijbouwen van 6000 m2 en ook de sociale voorzieningen voor het personeel uitbreiden. Een deel van het huidige magazijn zal bovendien worden omgebouwd tot productieruimte. Alles bij mekaar zijn deze ingrepen goed voor een investering van zo’n 6 miljoen euro.”

Eens de integratie tussen beide locaties helemaal is afgerond, zullen er in Lummen 1,5 miljard sigaren per jaar worden gemaakt door meer dan 500 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.