Nieuws Limburg Stijn Bobbaers verhuist naar Printsalon

Stijn Bobbaers verhuist naar Printsalon

Stijn Bobbaers verhuist naar Printsalon

Position Switch in de Burocad Groep: operationeel manager Stijn Bobbaers verlaat Burocad in Peer en maakt de overstap naar zusterbedrijf Printsalon. Als regiomanager krijgt Stijn de 3 vestigingen van Printsalon in Hasselt, Tessenderlo en Mechelen onder zijn hoede.

Hij is er content mee: “Ik wil onze klanten en leveranciers van Burocad uitdrukkelijk bedanken voor de jarenlange aangename samenwerking. Het was me een waar genoegen om zoveel diverse projecten te begeleiden tot telkens weer een mooi resultaat. Ik sla nu een andere weg in binnen de groep, maar kom jullie in de toekomst zeker nog wel eens tegen. Bij deze nieuwe start wens ik eenieder een vreugdevol en inspirerend 2018!

De operationele leiding van Burocad komt vanaf heden in handen van collega Tino Geskens. Met zijn grote ervaring kent Tino het bedrijf door en door. Zaakvoerder Mieke Neven: “Ik ben zeer blij binnen onze organisatie een waardige opvolger voor Stijn te vinden. Ik heb er alle vertrouwen in dat Tino de juiste capaciteiten heeft om Burocad aan de top te houden en verder uit te bouwen!”

Nog deze maand worden extra aanwervingen gedaan binnen Burocad om het team verder te versterken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.