Nieuws Limburg Stijn Leën voorzitter Hasseltse Ondernemingsgroep

Stijn Leën voorzitter Hasseltse Ondernemingsgroep

Stijn Leën voorzitter Hasseltse Ondernemingsgroep

De Ondernemingsgroep Hasselt (nieuwe naam van de Industriegroep Hasselt) heeft maandag Stijn Leën van Drukkerij Leën aangesteld als nieuwe voorzitter. Hij volgt daarmee Frank Peeters van Omnibeton op, die 5 jaar lang de voorzittershamer hanteerde.

SONY DSCStijn zal verder bouwen aan de dossiers van zijn voorganger, maar tegelijk ook nieuwe accenten leggen. “Het ondernemerslandschap in Hasselt evolueert, en ik beschouw het als mijn taak om onze leden een platform te bieden in deze veranderde omgeving,” zegt hij. “Een eerste initiatief is onze keuze om niet langer als Industriegroep, maar als Ondernemingsgroep Hasselt, kortweg OGH, door het leven te gaan. We willen een krachtig signaal geven dat we geen exclusieve club van industriëlen zijn, maar een groep die de kennisdeling, netwerking en belangenverdediging over de verschillende private sectoren stimuleert.” Daarnaast wil Leën nog meer de focus leggen op opleiding en vorming.

Stijn Leën is een geboren en getogen Hasselaar. Als kind liep hij rond in de drukkerij van zijn vader, vandaag runt hij het bedrijf samen met Liesbeth Leën. “Iemand die het ondernemerschap ademt, en iemand die de Hasseltse bedrijvigheid niet alleen een warm hart toedraagt, maar er zich ook actief voor inzet”, zo verantwoorden zijn medebestuurder hun keuze voor de nieuwe voorzitter.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.