Nieuws Limburg Stijn Martens lanceert supermarkt in Hasselt

Stijn Martens lanceert supermarkt in Hasselt

Stijn Martens lanceert supermarkt in Hasselt

Vanaf maandag 19 april kan een eerste testgroep van klanten hun bestelling plaatsen bij Hopr, de eerste Belgische online supermarkt. Hasselt krijgt de primeur van de Limburgse ondernemer Stijn Martens. Wie via de Hopr-website een bestelling plaatst, mag de levering de volgende dag aan huis verwachten.

Stijn Martens (40) is er klaar voor: “We hebben er uiteindelijk langer over gedaan dan gedacht, want het was eigenlijk de bedoeling om vorig jaar te lanceren. Het coronavirus heeft daar anders over beslist. Maar de crisis heeft ook duidelijk gemaakt dat het belang van e-commerce in het algemeen en ‘online food retail’ in het bijzonder alleen maar is gestegen. Ondertussen staan er al meer dan 2.500 geïnteresseerden op de wachtlijst. We zijn dan ook superblij dat we onze online supermarkt in de eerste stad in België kunnen lanceren.”

Bij lancering zal Hopr een assortiment aanbieden van verse producten zoals groenten, fruit, vlees, vis, brood en bereide maaltijden. Maar ook ‘droge voeding’, dranken, enzovoort. “Daarbij veel bekende merkproducten”, stelt Martens. “Als duurzame online supermarkt geven we liefst ook de voorkeur aan producten geproduceerd op Belgische bodem.”

In Nederland bestaat het concept van de online supermarkt al enkele jaren en is het zeer succesvol. “We worden vaak vergeleken met PicNic, wat ik een hele eer vind. Ik ben ervan overtuigd dat we in België voldoende potentieel hebben qua kennis en kunnen om een waardig alternatief te bieden tegen buitenlandse spelers die de grens overtrekken en zo veel van het e-commerce geld weghalen uit onze Belgische economie. Met Hopr willen we een merk in de markt zetten en een technologiebedrijf uitbouwen waar Belgen trots op kunnen zijn en graag bij shoppen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.