Nieuws Limburg Stijn Martens neemt de kop van Jong Voka Limburg

Stijn Martens neemt de kop van Jong Voka Limburg

Stijn Martens neemt de kop van Jong Voka Limburg

Stijn Martens, partner van communicatiebureau Hands, volgt Filip Biesmans van Tectum op als voorzitter van Jong Voka Limburg. “Het is in de eerste plaats mijn ambitie om de schitterende werking waar mogelijk nog te verbeteren, en het netwerk prominenter op de kaart te zetten,” aldus Stijn.

Stijn Martens is al sinds 2014 bestuurslid van Jong Voka Limburg en op die manier van dichtbij betrokken bij de vernieuwing van de werking en de bestuursploeg. Omdat uittredend voorzitter Filip Biesmans zijn termijn van 3 jaar heeft uitgedaan, engageert Martens zich om de club op sleeptouw te nemen. In juni vindt de officiële overdracht van de voorzittershamer plaats. Ondervoorzitter blijft Lieven ’s Heeren (VVS).

“Aan een goed geoliede machine moeten we niet prutsen”, zegt de inkomende voorzitter. “Ik probeer uiteraard wel mijn eigen accenten te leggen. Bijvoorbeeld in de keuze van de activiteiten, waarin we betrokkenheid van de (ongeveer 350) leden nog willen vergroten en meer aansluiting willen vinden bij de verschillende jongerenkamers in Vlaanderen.”

“De kern van de werking zijn onze maandelijkse activiteiten als bedrijfsbezoeken en vormingsactiviteiten, waarbij telkens het nuttige aan het aangename wordt gekoppeld. Elkaar persoonlijk en professioneel sterker maken door op een plezante manier te netwerken, zo kun je het samenvatten”, besluit hij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.