Nieuws Limburg Stop eens een muis in uw afwasmachine…

Stop eens een muis in uw afwasmachine…

Stop eens een muis in uw afwasmachine…

Om een bijdrage te leveren aan een betere hygiëne op het werk, lanceert ICT-specialist EuroSys een gamma van toetsenborden en computermuizen die gewoon in de afwasmachine kunnen gereinigd worden. Bijzonder, want andere apparaten kunnen al onherroepelijk beschadigd worden als er enkele druppels water op vallen…

“Studies toonden aan dat op toetsenborden tot 400 keer meer bacteriën kunnen zitten dan op de gemiddelde toiletbril”, weet Mark Aerts, commercieel directeur bij EuroSys. “Daarmee behoren ze in een kantooromgeving tot de meest vervuilde apparatuur. Wie nu zijn toetsenbord of computermuis wil ‘ontsmetten’, door ze bijvoorbeeld af te wassen, riskeert de apparaten onherroepelijk stuk te maken. En dat is zeker niet de bedoeling in corona-tijden…”

Daarom introduceert EuroSys een gamma van afwasbare, en dus waterbestendige, toetsenborden en muizen. De randapparatuur mag zelfs gewoon in de vaatwasser gezet worden. “Handig en hygiënisch voor thuis, maar zeker bij bedrijven waar werkplekken worden gedeeld met verschillende collega’s”, stelt Aerts. “Als iedereen op het einde van zijn werkdag het toetsenbord en de muis in de vaatwasser plaatst, kan een collega kan een paar uurtjes later of ‘s ochtends de propere hardware terug gebruiken. Even inpluggen en meteen klaar voor gebruik!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer