Nieuws Limburg Straffe line-up voor eerste congrestival ooit

Straffe line-up voor eerste congrestival ooit

Straffe line-up voor eerste congrestival ooit

Hard werken en toch de slappe lach krijgen? Zakelijke inspiratie opdoen en tegelijk stevig uit de bol gaan? Dat is de combinatie van het eerste ‘congrestival’ dat op 19 oktober door het Hasseltse advieskantoor Cynex georganiseerd wordt. Forty Two, zoals het event heet, brengt een indrukwekkende line-up van visionaire gastsprekers op de been.

Waarom is zoiets nog nooit eerder op de kaart gezet? “Het is onvermijdelijk dat ondernemers en bedrijfsleiders regelmatig een pauze moeten nemen om zichzelf de juiste vragen te stellen en te kunnen groeien”, aldus Jeroen Meens van Cynex. “Als ze dat kunnen doen op een manier die zowel functioneel als ontspannend is, komt het beste van 2 werelden samen. Het is voor hen dat we het Forty Two-congrestival op poten hebben gezet. We verenigen al het goede van een congres, maar dan in de sfeer van een echt festival. Niet van 9 tot 5, maar gewoon 24 uur lang, van zonsopgang tot zonsopgang.”

Die pauze moet toelaten dat de deelnemers zichzelf moeilijke vragen stellen en onverwachte antwoorden krijgen van een hele reeks grensverleggende sprekers en acts. “De volledige line-up is nu klaar en online gezet“, zegt Jeroen Meens nog. “Je zal zien, er staan ongetwijfeld enkele namen tussen die je niet meteen op een zakelijk congres verwacht, zoals astronaut Frank De Winne, Hans Kazan, de Special Forces en een aantal internationale toppers, zoals Richard Wiseman en Norman Wolfe.”

De sérieux van een aantal kleppers wordt afgewisseld met entertainment van de bovenste plank. “De Knightriders van Tomorrowland zakken af naar Forty Two. Ook Radio Topkaas (gekend van Petit Bazar op Pukkelpop) komt langs. Naast een gezonde geest helpt Aagje Van Walleghem om je lichaam fysiek en mentaal veerkrachtig te krijgen en zorgt Evy Gruyaert voor échte ontspanning met een yoga-sessie.”

Wie Forty Two wil meemaken, kan nog tickets bestellen, inclusief eten en drinken in het stijlvolle kasteel Sint-Gerlach in Valkenburg. Met de KMO Portefeuille kan het zelfs aan voordeeltarief. Bedrijven die al zeker present zijn: KBC, SD Worx, Burocad, Outward Bound, Deusjevoo, Livid, Yappa, Jaga Climate Designers, Maastricht Convention Center, UCLL, Energy Lab, Nurama, TalentLink en… Made in Limburg!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.