Nieuws Limburg Strategische alliantie pusht Van Havermaet over de grenzen

Strategische alliantie pusht Van Havermaet over de grenzen

Strategische alliantie pusht Van Havermaet over de grenzen

Advieskantoor Van Havermaet, met hoofdzetel in Hasselt, kondigt een strategische alliantie aan met Quantera Global, één van de grootste onafhankelijke bedrijven in Transfer Pricing. Bedoeling is dat Van Havermaet de klanten van Quantera Global die in België business willen doen, zal bijstaan. Andersom opent de partner zijn internationale netwerk om de buitenlandse activiteiten van de klanten van Van Havermaet te faciliteren.

Transfer Pricing is een gespecialiseerde materie waarbij de meest ideale formules worden opgezet om interne verrichtingen (goederen en geldstromen) uit te voeren tussen vestigingen van hetzelfde bedrijf in verschillende landen. “Deze alliantie laat ons toe om een meer volledige dienstverlening op vlak van Transfer Pricing te bieden aan onze klanten”, zegt Gert De Greeve, partner bij Van Havermaet. “Via de kanalen van Quantera kunnen we meer Belgische dochterondernemingen in het buitenland bedienen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.