Nieuws Limburg Strongbow in de etalage gezet

Strongbow in de etalage gezet

Strongbow in de etalage gezet

Strongbow, specialist in koeling, verwarming en ventilatie, staat te koop. Alle activa van de Houthalense bedrijvengroep (7 vennootschappen in totaal) werden zopas via veilinghuis Troostwijk aangeboden, waarna met enkele bieders onderhandelingen werden opgestart. Bedoeling van de online procedure is een referentiekader te hebben om de waarde van het bedrijf te bepalen. Zaakvoerders Jan Dormans en Jan Larosse hebben die beslissing genomen nadat begin juli de rechtbank in Antwerpen een verzoek tot gerechtelijke reorganisatie (WCO) goedkeurde voor alle vennootschappen. De bescherming tegen schuldeisers loopt nog tot eind september.

Naast de activa werden ook het klantenbestand, de handelsbenaming, de website, het personeelsbestand en de lopende opdrachten via Troostwijk aangeboden. De activiteiten gaan intussen gewoon door.

Group Strongbow heeft een goede reputatie en wist op korte tijd flink te groeien. Zo werd twee jaar geleden nog het failliet verklaarde HBB in Beringen overgenomen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.