Nieuws Limburg STVV-voorzitter Meekers verkoopt zijn bedrijf

STVV-voorzitter Meekers verkoopt zijn bedrijf

STVV-voorzitter Meekers verkoopt zijn bedrijf

David Meekers, voorzitter van STVV en eigenaar van een voornaam boekhoudkantoor in Sint-Truiden, heeft zijn zaak verkocht aan consultancy-bedrijf Moore, nog gekend als het vroegere Moore Stephens Verschelden. Meekers en zijn collega’s blijven aan boord na de machtsoverdracht.

Officieel is het een ‘samenwerking op lange termijn’ die Meekers Accountants aangaat met Moore Belgium, gegroeid uit het boekhoudkantoor van de familie Verschelden dat in 1967 werd opgericht. “Door de huidige, snelle evolutie is het meer dan ooit van cruciaal belang om een antwoord te kunnen geven op al uw vragen”, zegt Meekers tegen zijn klanten. “Om dit te kunnen blijven waarborgen, integreren we onze activiteiten in Moore. Over de continuïteit van onze dienstverlening moet u niet ongerust zijn. De medewerkers en ikzelf maken de overstap naar Moore.”

Moore is bij ons ook nog gekend als voormalige huwelijkspartner van Van Havermaet. In 2012 spatte de vrijage na amper 6 maanden opnieuw uit elkaar. Vorig jaar kocht Moore een nieuwe bruid in Limburg, toen PKF-VMB werd ingelijfd om de groep te versterken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.