Nieuws Limburg Succesvolle babywinkel komt naar Hasselt

Succesvolle babywinkel komt naar Hasselt

Succesvolle babywinkel komt naar Hasselt

The Baby’s Corner, een winkel in alle mogelijke benodigdheden voor baby’s, opent in oktober de deuren in het centrum van Hasselt. Daarmee breit zaakvoerder Sonia Pypaert een vervolg aan het succesverhaal dat al 25 jaar duurt in het Oost-Vlaamse Nazareth.

De nieuwe winkel komt in de Aldestraat en zal 400 m2 groot zijn. “Het wordt een echte belevingswinkel, waar de toekomstige ouders in alle rust hun geboortelijst kunnen samenstellen”, aldus Sonia Pypaert. “Onze medewerkers die daarbij helpen, zijn ook mama’s en stellen al hun ervaring en expertise graag ter beschikking. Ze geven advies over de keuzes in onze sprookjesachtige collecties, in functie van wat past bij de persoonlijkheid, interieur én bezorgdheden van de klanten.”

Spullen die aan de geboortelijst moeten toegevoegd worden, kunnen gewoon met de smartphone worden gescand. De items kunnen ook gepersonaliseerd worden. “We zijn dankbaar én trots om deel te mogen worden van Hasselt, een stad met een ziel voor mode en genieten”, aldus de founder, die in Nazareth al meer dan 25 jaar ervaring heeft met een soortgelijke winkel. “We hopen de essentie van ons verhaal te kunnen delen met alle Limburgers en dat is net zoals zij zelf zijn: warm, gastvrij en zorgzaam.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.