Nieuws Limburg Succesvolle doorstart voor Apex uit Beringen

Succesvolle doorstart voor Apex uit Beringen

Succesvolle doorstart voor Apex uit Beringen

Apex, het bedrijf met specialisatie in audio-apparatuur, dat in 2013 failliet werd verklaard, heeft op dezelfde locatie in Beringen, een doorstart gemaakt onder de firmanaam GiVa Audiovisual Technologies. Commercieel gebruiken Managing Director Paul Van Hees en Technical Director Hendrik-Jan Gielis opnieuw de naam Apex, aangezien het bedrijf jarenlang een uitstekende reputatie in de markt genoot. In de nieuwe constellatie gooit het bedrijf het over een iets andere boeg. Het nieuwe product dat zopas werd gelanceerd, Apex Liviau genoemd, is niet alleen voor de bediening van het geluid, maar ook voor het aansturen van visuele toepassingen zoals presentaties. Het gaat om een soort tablet (touchscreen), waarmee dus audiovisuele toepassingen, maar ook domotica, kan aangestuurd worden (lichten dimmen, zonwering sluiten,…).

liviau_angleApex Liviau krijgt alvast goede commentaren. Zo werd vorige week op de ISE-beurs in Amsterdam (de grootste beurs voor audiovisuele technieken wereldwijd), de Best of Show Award toegekend aan het nieuwe product van GiVa (Gielis-Van Hees) Audiovisual Technologies. Een hele eer voor het (her)startende bedrijf uit Beringen, dat hiermee de juiste kadans opnieuw lijkt gevonden te hebben.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.