Nieuws Limburg Surprise: De Goei Goesting komt terug!

Surprise: De Goei Goesting komt terug!

Surprise: De Goei Goesting komt terug!

Verrassing alom. Horeca-ondernemer Dirk Hendrickx gaat na amper 6 maanden zijn Unico Gastrobar sluiten. Het nieuwe concept was in de plaats gekomen van succesrestaurant De Goei Goesting, maar draaide niet zoals gehoopt. En dus schakelt Hendrickx snel: De Goei Goesting komt terug, net zoals het 15 jaar is geweest.

Hij doet zijn verhaal op Facebook: “Op 12 maart sloten we door samenloop van een aantal factoren, na 15 jaren de deuren van de Goei Goesting om met veel energie een nieuw verhaal, een nieuwe uitdaging te starten nl. Único Gastrobar. Nu, na goed 6 maanden hebben we besloten om Único te zien als een overgangsperiode, waarin we in onze mooie, gezellige cocktailbar heel wat leuke zomeravonden hebben mogen beleven, maar waar spijtig genoeg Hasselt niet klaar voor is……Tenminste geen 6 dagen in de week.”

En dus grijpt hij terug naar het succesrecept van weleer. “Door deze vaststelling en de vraag van zovele vrienden en klanten die verloren liepen de afgelopen maanden, hebben we besloten om De Goei Goesting terug open te doen. De Goei Goesting, L’Aperi vino en Buon’Eatalia worden terug 3 gescheiden zaken met elk hun eigen, specifieke keuken en eigenheid. De Goei Goesting wordt terug zoals weleer, de gezellige brasserie met de lekkere Frans-Belgische keuken en de befaamde kleine degustatiegerechtjes.”

Ook voor de klanten dus: “Wij weten dat we met deze switch heel veel mensen ontzettend blij maken en dat wij met ons vernieuwde team er weer helemaal klaar voor zijn.”

Único blijft gewoon open tot 16 oktober, waarna een dag later De Goei Goesting zal herrijzen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.