Nieuws Limburg Sven Martens richt eigen adviesbureau op

Sven Martens richt eigen adviesbureau op

Sven Martens richt eigen adviesbureau op

Sven Martens (43), de oprichter van 2Pharma en in 2013 nog Jonge Limburgse ondernemer van het Jaar, heeft zijn eigen adviesbureau Essenzie opgericht.

Sven Martens liet een jaar geleden zijn 2Pharma over aan Hendrik Seghers en Francis Gielen van Hospidex, een distributeur van medisch materiaal met hoofdzetel in Tienen. Na een “deugddoende” sabbatical heeft Martens nu Essenzie opgericht, een adviesbureau waarmee hij als ondernemer andere ondernemers wil bijstaan.

“Ik wil goede raad geven als ondernemer, en niet als consultant”, zegt hij. “Ik zie Essenzie als een co-ondernemer met de nodige kennis en ervaring om bedrijfsleiders snel naar resultaten te leiden. Dingen doen, dat is de essentie van Essenzie. Dat kan als bestuurder, co-investeerder of via netwerking.” 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.