Nieuws Limburg Sven Pribylla maakt baan vrij voor Harry Steegmans

Sven Pribylla maakt baan vrij voor Harry Steegmans

Sven Pribylla maakt baan vrij voor Harry Steegmans

Voor wie het in Het Belang van Limburg heeft gemist: Harry Steegmans is aangesteld als nieuwe CEO van Circuit Zolder. Zijn voorganger Sven Pribylla zet intussen de schouders onder een nieuwe onderneming: Falcomotive, een handel in -wat dacht u- auto’s.

Harry Steegmans doorstond een selectieprocedure die 3 maanden in beslag nam. “Ik ben fier dat we als bestuur een klepper als Harry Steegmans aan boord kunnen halen’, aldus Circuit-voorzitter Jacques Heynen. “Zijn achtergrond als entrepreneur, manager en consultant zorgen voor bakken ervaring op het vlak van marketing en management. Het feit dat hij zelf heeft geracet als piloot tijdens de 24u van Zolder geven hem de passie en de flair die nodig is.”

Harry Steegmans heeft er alvast veel zin in. “Ik ken Circuit Zolder als racepiloot en heb hier prachtige momenten beleefd. Racen op dit Circuit is echt top, ook mede door het karakter van de omloop en de toegankelijkheid voor het publiek. Het is uniek dat je als fan zo dicht op het racecircuit een wedstrijd kan volgen. Als directeur ben ik echt verrast door het harde werk dat hier reeds is verricht door mijn voorganger. Het vernieuwen van de loges, het nieuwe asfalt, een gemotiveerd team en goede cijfers geven het gigantisch potentieel van het enige race circuit in Vlaanderen weer. Daar wil ik de komende jaren op verder bouwen.”

Die voorganger, Sven Pribylla heeft intussen een nieuwe uitdaging gevonden. Vanuit Halen gaat hij met het bedrijf Falcomotive tweedehandsvoertuigen verkopen. In het management krijgt hij het gezelschap van Dirk Van Roosbroeck en Bert Vandeurzen. “Ik ga uit Zolder, maar Zolder blijft in mij”, zegt hij als afscheid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.