Nieuws Limburg ’t Driessent te koop door dispuut met Bart Claes

’t Driessent te koop door dispuut met Bart Claes

’t Driessent te koop door dispuut met Bart Claes

Het gekende feestzalencomplex ’t Driessent in Diepenbeek staat te koop. Via het online veilinghuis Troostwijk kan er nog tot 3 juli een bod worden gedaan op de feestzalen met duplex appartement, aangelegd park en vijver. De vraagprijs (startbod) is 800.000 euro.

De verkoop is een uitvloeisel van het dispuut dat horeca-ondernemer Bart Claes had met sterrenchef Rik Vandersanden na de overname van De Barrier in Houthalen. ’t Driessent behoort immers toe aan een vennnootschap die nog eigendom is van beiden. Omdat de meningsverschillen tussen de aandeelhouders bleven aanslepen, heeft het parket de vereffening van de vennootschap gevorderd, wat dus ook een verkoop van het pand inhoudt.

Driessent TroostwijkBij Troostwijk is er inmiddels al één concreet bod binnengelopen. “De belangstelling is groot,” vertelt Hugh Driessen, die namens Troostwijk de kandidaat-kopers informeert. “We verwachten zeker nog bijkomende biedingen.” Wie het pand koopt, moet uiteraard niet zelf de exploitatie gaan doen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat Bart Claes een investeerder vindt die nadien de uitbating van ’t Driessent gewoon laat verderlopen. Op 4 juli zijn normaliter de teerlingen geworpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.