Nieuws Limburg Tafel uit Bilzen maakt spelers PSV beter

Tafel uit Bilzen maakt spelers PSV beter

Tafel uit Bilzen maakt spelers PSV beter

Met een waar spektakel heeft GymnaUniphy uit Bilzen in het stadion van PSV zijn nieuwste behandelingstafel ‘Gymna One’ gelanceerd. “Een innovatie waar we erg trots op zijn,” zegt CEO, en sinds kort ook eigenaar, Bart de Bresser van GymnaUniphy.

GymnaUniphy is al meer dan 45 jaar een bekende naam in de wereld van de kinesitherapie. Het Bilzense bedrijf is gespecialiseerd in behandelingstafels en andere apparatuur voor voornamelijk kinesisten. “We mikken daarbij op het hogere segment,” zegt Bart de Bresser (46), die het bedrijf nu meer dan vijf jaar leidt.

gymna tafelDe nieuwste telg in het aanbod is de ‘Gymna One’, waar bijna drie jaar aan voorbereiding is voorafgegaan. Tegelijk lanceerde Gymna maandag in het stadion van PSV Eindhoven ook zijn nieuwe ‘Gymna ShockMaster’, een intelligent apparaat voor de behandeling van chronische ontstekingen door middel van de shockwavetechnologie.

Eigenaar
Bart de Bresser is sinds twee maanden ook de nieuwe eigenaar van het Bilzense bedrijf. Hij nam het overgrote deel van de aandelen over van het private equityvehikel van ABN Amro. “Tegelijk gooien we het met Gymna over een nieuwe boeg,” zegt de Bresser. “We hebben de verschillende merken ondertussen gebundeld onder één vlag: Gymna. Dat is ook de naam van onze distributeur in België.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.