Nieuws Limburg Tak van Cegeka is allersnelste groeier

Tak van Cegeka is allersnelste groeier

Tak van Cegeka is allersnelste groeier

Met een omzetgroei van maar liefst 3.509 % is het Hasseltse Nexuzhealth, de joint venture tussen Cegeka en UZ Leuven, verkozen tot snelst groeiend technologiebedrijf in de sector Life Sciences & Healthcare. De onderneming heeft een platform gebouwd waarop patiënten en zorgpersoneel informatie kunnen raadplegen en uitwisselen.

“We zijn vereerd dat we deze mooi prijs mogen ontvangen”, zegt Gertie Delande, CEO van Nezuxhealth (foto). “Het is een bevestiging van onze strategische keuzes en het resultaat van de fijne samenwerking die we nu al 5 jaar hebben met zorginstellingen, werkgroepen en bedrijven. Deze award hadden we nooit kunnen winnen zonder de trouwe inzet van al onze collega’s.”

Vreemd genoeg was het een firma in fietsleasing, copycat van de Limburgse marktleider Cyclis, die als niet-technologisch bedrijf met de hoofdprijs van de Technology Fast 50 aan de haal ging… Een uitschuiver van formaat. Er was trouwens geen enkel Limburgs bedrijf genomineerd in de categorie Rising Star, terwijl Corda Campus en de andere incubatoren toch dé hotspot zijn van vernieuwende, hoogtechnologische ondernemingen. De organisatie lijkt aan bezinning toe wil ze haar geloofwaardigheid behouden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.