Nieuws Limburg Tandlabo Kerudent (Hasselt) smelt samen met collega

Tandlabo Kerudent (Hasselt) smelt samen met collega

Tandlabo Kerudent (Hasselt) smelt samen met collega

Het tandtechnische labo Kerudent uit Hasselt en branchegenoot Pevo-Dinkels uit Turnhout hebben besloten de krachten te bundelen. Meer concreet nemen de Antwerpenaars een participatie in Kerudent. Hierdoor willen ze met nog meer kennis van zaken en capacteit een antwoord bieden op de toenemende vraag naar hoog esthetische of complexe restauraties die tandartsen krijgen voorgeschoteld.

De dagelijkse leiding blijft in handen van Jean-Paul Mas en Jan Smeets, terwijl William Jorissen de technische leiding heeft. Zij zullen op vlak van management bijgestaan worden door Marc Vosters van Pevo-Dinkels. “Jean-Paul en ikzelf zien de sterke en snelle evolutie binnen onze sector,” aldus Jan Smeets. “De technologische evolutie en automatisering dwingt ons tot grote investeringen en hiervoor is een zeker volume noodzakelijk. Om deze evolutie te kunnen volgen en de continuïteit van het bedrijf te waarborgen zijn wij in zee gegaan met Pevo-Dinkels. Dit bedrijf heeft een gelijkaardige
ideeën en ontwikkelde een interessante visie voor de continuïteit van de tandtechniek in Vlaanderen. Door de samenwerking krijgen wij toegang tot hun technologie en kennis. De samenwerking zal eveneens resulteren in zowel een uitbreiding van de dienstverlening als van het productaanbod.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.