Nieuws Limburg TDL Group wint Truck ICT Award 2014

TDL Group wint Truck ICT Award 2014

TDL Group wint Truck ICT Award 2014

TDL Group (Houthalen en Lummen) heeft de Truck ICT Award 2014 gewonnen. Dit gebeurde bij de nationale uitreiking van de Transport & Logistics Awards. Een belangrijke prijs, aangezien het beheer van de ICT nauw verbonden met de professionalisering van de transportsector. Betere software speelt immers in op de vraag van de opdrachtgevers naar kortere levertermijnen en een betere opspoorbaarheid van de getransporteerde goederen.

TDL prijsTDL kreeg de prijs omwille van de belangrijke inspanningen op vlak van ICT om de bedrijfsprocessen te integreren na diverse overnames. Zo kwam de groep van losstaande systemen voor Warehouse Management, boekhouding en kantoorbeheer tot een volledig geïntegreerd ERP-systeem voor warehousing, transport, loonbeheer, garage, facturatie en boekhouding. De voordelen hiervan zijn voor TDL een onmiddellijke beschikbaarheid van cijfers, administratieve vereenvoudiging, verbeterde efficiëntie en een transparante communicatie met de klanten. Met als bijkomende voordelen nog het onderhoudsbeheer en financiële consolidatie.

TDL Group behaalde in 2012 een omzet van 65 miljoen euro. Het telt 560 werknemers, en beschikt over een 350-tal trekkers, een 600-tal opleggers en zo’ n 30 trucks.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.