Nieuws Limburg Team Kingfisher marketing gaat voor succesvolle campagnes

Team Kingfisher marketing gaat voor succesvolle campagnes

Team Kingfisher marketing gaat voor succesvolle campagnes

Ik heb een nieuw product ontwikkeld. Hoe kan ik dat succesvol in de markt zetten? Hoe kan ik meer architecten aanspreken? Hoe kan ik op een creatieve manier de verhuis van mijn bedrijf aankondigen? Ik wil dat er meer aandacht is voor de veiligheid op de werkvloer. Hoe kan ik inzetten op interne communicatie?

Het zijn maar enkele van de vele vragen waar bedrijven mee zitten. “En dan komt het team van Kingfisher marketing aangevlogen”, zegt Tamara, bezieler van Kingfisher marketing.

Welke uitdagingen gaat het team aan? Kingfishers aan het woord.

Maar wat is nu primordiaal bij het opzetten van een succesvolle campagne? “Het is belangrijk om bij elke campagne verschillende touchpoints met de doelgroep te creëren”, zeggen Laura en Lore. “Start bijvoorbeeld met een social mediacampagne, stuur nadien een gepersonaliseerde e-mail, gevolgd door een leuk pakketje in de brievenbus, zorg er ook voor dat ze je website vinden door Google Ads in te zetten en bel na. Herhaling, herhaling en herhaling dus.”

“We gaan altijd resultaatgericht te werk zodat we de voorgestelde doelstellingen iedere keer opnieuw waarmaken”, aldus Kevin. “Een fijne en lange termijnsamenwerking met klanten, daar doet Kingfisher marketing het voor. Vlieg zeker ook naar onze website om nog meer vragen van ondernemers en marketingoplossingen te lezen.”

Wie is Kingfisher marketing?

Kingfisher marketing bestaat uit een team van zeven marketing- én communicatiegeesten: marketingstrategen, grafisch ontwerpers, social mediaspecialisten, google ads-experts, copywriters, … Allen verschillend en tegelijkertijd gelijk aan elkaar, met ieder hun eigen expertise.

“Enthousiasme, betrokkenheid, creativiteit én kwaliteit zijn hun belangrijkste waarden. Een team van mensen die hard én met hun hart werken. Zo zijn en blijven we zowel voor onszelf als voor onze klanten heel ambitieus”, aldus Tamara. “Als echte Kingfishers vangt dit team de juiste vis in de juiste vijver en dat op een doordachte manier. Ze werken graag samen met ambitieuze klanten zodat ze continu voor grootse uitdagingen staan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.