Nieuws Limburg Teambuilding volgens de coronarichtlijnen doe je zo

Teambuilding volgens de coronarichtlijnen doe je zo

Teambuilding volgens de coronarichtlijnen doe je zo

“De coronamaatregelen dwingen veel mensen om op afstand samen te werken. Het collega-gevoel vermindert hierdoor” zegt HR-specialist Joris Smeyers van Koru HR. “Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe manier om een teambuilding ter organiseren die ‘coronaproof’ is. Met de nodige creativiteit zijn we daar ook in geslaagd.”

“We zijn ervan overtuigd dat medewerkers het productiefst zijn wanneer ze ook graag komen werken. Vanuit Koru HR begeleiden we bedrijven en mensen in verandering”, zo legt zaakvoerder Joris Smeyers uit. “In onze aanpak houden we altijd van creativiteit, maar nu hadden we nog een extra dosis nodig. Op vraag van digital agency Yappa uit Sint-Truiden dienden we een outdoor teambuilding uit te werken die voldeed aan de coronamaatregelen. En dat is gelukt. Opdracht één was alvast om hoedjes te maken die iedereen alert hielden om de juiste afstand te houden van mekaar. En dat bleek uitstekend te werken.”

Dat het in deze tijden belangrijk is om aandacht te hebben voor je medewerkers beaamt ook Yappa’s CEO, Yoeri Severy: “Al sinds de eerste dag van de lockdown zijn we volledig op thuiswerk overgeschakeld. Maandag, pas 100 dagen later, konden we elkaar voor het eerst in levenden lijve konden terugzien. Dat sociaal contact als groep is toch niet te onderschatten: je zag aan alle gezichten dat dit ongelooflijk veel deugd deed, en de teambuilding was perfect om meteen het groepsgevoel weer aan te wakkeren”, zo besluit Severy.

L.E.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.