Nieuws Limburg Technologie uit Hasselt gegeerd in Australië

Technologie uit Hasselt gegeerd in Australië

Technologie uit Hasselt gegeerd in Australië

Bert Vanaken, CEO van het Hasseltse softwarehuis Clear Digital en van het applicatieplatform WMW, heeft een groot contract getekend met een Australische operator. Meer concreet gaan de Australiërs de Limburgse tools gebruiken om zelf IoT-toepassingen (Internet of Things) voor een breed publiek te kunnen aanbieden.

WMW werkte tot dusver flink onder de radar. De onderneming van Bert Vanaken heeft nochtans al meer dan 90 applicaties gebouwd die wereldwijd worden ingezet om de technologie van Internet of Things op poten te zetten. Bedrijven als Orange, Cisco, Actilit of Sumitomo maken er gretig gebruik van.

Dat is zelfs in Australië niet onopgemerkt gebleven. De National Narrowband Network Co (NNNCo), een bekroonde Australische operator, wil met WMW in zee. Er werd een overeenkomst getekend waarin staat dat WMW de IoT-applicaties zal leveren die moeten dienen om de zeer uiteenlopende oplossingen van NNNCo op te baseren.

CEO van WMW, Bert Vanaken, zegt hierover: “Dit is een uitstekende samenwerking omdat NNNCo
dezelfde gebruikersgerichte benadering heeft bij de ontwikkeling van oplossingen als wij. We hebben onze marktervaring met hen kunnen delen, terwijl hun kijk op de IoT-wereld
ons nieuwe ideeën heeft gegeven. We zijn heel blij om nu ook aan de andere kant van de wereld het vertrouwen te krijgen. Een flinke boost voor ons hele team!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.