Nieuws Limburg Tegen de stroom in: HR-bedrijf heeft volk nodig

Tegen de stroom in: HR-bedrijf heeft volk nodig

Tegen de stroom in: HR-bedrijf heeft volk nodig

Itzu Jobs, de tak voor uitzendarbeid binnen de Itzu-groep van Louis Kemps, Koen Janssen en Luc Lormans, heeft maar liefst 25 vacatures open verklaard. Door de snelle groei is het bedrijf op zoek naar officemanagers, consultants, hr-matchmakers, enzovoort. En dit in een tijd waarin de sector ‘op zijn gat’ ligt…

“De afgelopen 5 jaar zijn we telkens met 20 tot 30% gegroeid, en dit ondanks een mature, verzadigde en zeer concurrentiële markt”, zegt Toby Wauters, COO van Itzu Jobs met hoofdkantoor in Hasselt. “En ondanks de schaarste aan mensen, die ons steeds meer parten speelt. Totaal anders was natuurlijk 2020, waarin één van onze sterkste niches, namelijk personeel voor horeca en events, helemaal is weggevallen. Daarnaast werd in Q2 ook de rest van de business zowat gehalveerd. Maar in Q4 wisten we opnieuw te groeien met 25%, waar de sector nog 10% achteruit ging. Zo hebben we 2020 afgesloten met 5% groei, wat gezien de omstandigheden een hele prestatie is.”

Itzu Jobs verwacht de lijn door te trekken en heeft op basis van de forecast voor de volgende 12 maanden, maar liefst 25 vacatures gepubliceerd. “We mikken op groei om diverse redenen”, aldus nog Toby Wauters. “Zo willen we ons nationale netwerk versterken, met de opening van nieuwe kantoren in Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen. Daarnaast zullen de bestaande kantoren versterking krijgen, onder meer in Limburg (Genk, Lommel en Tongeren), Kempen en Wallonië. We gaan ook een aantal niches verder uitbouwen, zoals customer care voor onder meer contact tracing, maar ook sectoren als food, logistiek en productie-operatoren. Daarnaast zoeken we extra volk om onze rekruteringspoot in Polen te verstevigen, en hebben we mensen nodig om onze eigen selectie-afdeling Itzu Select te versterken.”

Dat komt neer op 25 nieuwe mensen die momenteel worden gezocht. “En dat is niet alles, want voor onze afdeling Itzu Home (dienstencheques) zijn we ook nog op zoek naar consulenten voor Midden-Limburg, Antwerpen, Luik, Verviers en Brussel. Zoals je ziet, de hele groep is volop in beweging, en dat kan in 2021 alleen maar beter worden”, besluit Toby Wauters.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.