Nieuws Limburg Tenco DDM (Genk) investeert in grote 3D-printer

Tenco DDM (Genk) investeert in grote 3D-printer

Tenco DDM (Genk) investeert in grote 3D-printer

Tenco DDM, een jong bedrijf op C-Mine in Genk, investeert in de nieuwste technologieën om transparant te printen in 3D en deze onderdelen te verchromen. Het gaat om één van de grootste en meest moderne 3D-printers die er op de markt te vinden zijn. Er kunnen prototypes, schaalmodellen en maquettes mee worden gemaakt, ook in transparant materiaal.

Tenco Castermans Hegge“Een belangrijke strategische stap voor ons,” zeggen Tom Castermans en Rik Hegge, beiden CEO van Tenco DDM (Direct Digital Manufacturing). “We hebben in huis een speciale techniek ontwikkeld om bijvoorbeeld glasheldere, transparante onderdelen te produceren. Dat kan nu ook met een hoogglans, soft touch of matte afwerking. Een ander toestel laat toe om de 3D-geprinte onderdelen te verchromen, zoals afwerkingsonderdelen in de bouw, verlichtingsarmaturen, klinken, handvaten, enzovoort.”

Tenco DDM werd begin 2014 opgericht door Tom Castermans en Rik Hegge, die eerder al jaren samenwerkten bij Zweko.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.