Nieuws Limburg Terberg fietst op berg de crisis van zich af

Terberg fietst op berg de crisis van zich af

Terberg fietst op berg de crisis van zich af

Terberg Specials in Genk wordt niet meegesleurd in de krater die Ford Genk weldra zal achterlaten. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in de maatgerichte ombouw en inrichting van bedrijfs- en personenwagens, had ooit Ford als grootste, rechtstreekse klant. Maar Terberg wil niet bij de pakken blijven zitten, en alternatieve markten aanboren om een trend van duurzame groei in te zetten. Via innovatieve toepassingen wordt volop naar nieuwe klanten gezocht. Zo richt Terberg bijvoorbeeld voor de politie dienstvoertuigen uit met stroomaggregaten, computers, keuken met wateraansluiting, spreekruimtes met tafels en bureaustoelen, telefoon- en mobilofoonapparatuur, enzovoort.

“De ambitie om verder te groeien uit zich onder meer in mijn aanwerving als accountmanager voor de fleetklanten,” zegt Maxime Vandeput. “Terberg blijft niet bij de pakken zitten en grijpt de crisis aan als een opportuniteit.”

Terberg FietstHet Genkse bedrijf weigert op hetzelfde moment de engagementen qua corporate responsability terug te schroeven. “We blijven inderdaad investeren om iets terug te geven aan de maatschappij,” zegt Maxime Vandeput nog. “Zo gaan we met 15 collega’s in september de Mont Ventoux beklimmen. Hiermee willen we het goede doel ondersteunen. We gaan namelijk een wagen ombouwen van Vakantiehuis Fabiola in Maasmechelen, waar gehandicapte kinderen een zorgenloze vakantie kunnen doorbrengen. Op die manier kunnen de begeleiders snel en eenvoudig het voertuig beschikbaar maken voor rolstoelpatiënten. Meer info over deze actie is te vinden op deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.