Nieuws Limburg Testronic (Diepenbeek) in Luxemburgse handen

Testronic (Diepenbeek) in Luxemburgse handen

Testronic (Diepenbeek) in Luxemburgse handen

Het Limburgse technologiebedrijf Testronic, gespecialiseerd in het testen van hard- en software, wordt overgenomen door de internationale groep Eurofins en het management. Testronic maakte sinds 2006 deel uit van de groep Catalis. Samen met Eurofins hebben ook de managers Johan Craeybeckx en Robby Putzeys (foto) een minderheidsparticipatie verworven in het Diepenbeekse bedrijf. De transactie heeft een totale waarde van 8,17 miljoen euro.

robby putzeysTestronic zal herdoopt worden tot Eurofins Digital Testing Belgium. Met 100 medewerkers is Eurofins Digital Testing Belgium het grootste bedrijf van het land in het testen van software en digitale tv-toepassingen (Lees eerder artikel hier). “Met de nieuwe eigenaar kunnen we rekenen op extra mogelijkheden op internationaal vlak,” zegt CEO Johan Craeybeckx over de transactie.

Eurofins Scientific, met hoofdkwartier in Luxemburg, is een internationale groep van laboratoria die testdiensten aanbiedt voor diverse industrieën.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.