Nieuws Limburg Teunissen treedt aan met elftal

Teunissen treedt aan met elftal

Teunissen treedt aan met elftal

De Limburgse ondernemer Reinier Teunissen heeft zopas de 11 bedrijven onder zijn hoede verzameld in één grote groep: Water Is Life Group of Wilg. Nummer 11 is trouwens nog maar pas toegetreden tot het collectief: een overname van de technische groothandel Motix in Amersfoort (NL).

Reinier Teunissen timmert al vele jaren aan de weg van een bedrijvengroep die diverse specialisaties in de techniek en behandeling van water groepeert. De 10 bedrijven die hij tot dusver had opgericht of overgenomen, werden zopas verzameld onder de naam Water Is Life Group, een bv met hoofdzetel in Pelt. “In deze groep staat de sustainability of duurzaamheid van water centraal”, aldus Teunissen.

Op hetzelfde moment werd een elfde lid aan het collectief toegevoegd. “Motix is een gekende technische groothandel in leidingsystemen voor de inframarkt en de grond- weg- en waterbouw”, weet de CEO. “Hiermee geven wij onze Europese focus verder vorm. De groepsomzet groeit met deze overname naar zo’n 48 miljoen euro, goed voor 130 werknemers.”

Verdere acquisities in binnen- en buitenland worden niet uitgesloten, aldus nog Teunissen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.