Nieuws Limburg Thalento rijft groot contract met overheid binnen

Thalento rijft groot contract met overheid binnen

Thalento rijft groot contract met overheid binnen

ben greeven 045Thalento, een ontwikkelaar van online assessments, heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Cipal, het ICT-huis voor lokale en provinciale overheden. Meer concreet zullen de overheidsdiensten met de software van Thalento potentiële kandidaat-medewerkers online kunnen screenen. “Het is een structurele en strategische samenwerking voor de openbare sector als antwoord op een behoefte die tot dusver niet werd ingevuld,” legt Ben Greeven van Thalento uit. “Door middel van een combinatie van online selectietesten, verkrijgt de overheidsdienst in kwestie per deelnemer een sluitend rapport met praktische en objectieve informatie over de performance, gedrag, motivatie en competenties van de kandidaat. Op die manier kunnen overheidsbedrijven hun aanwervingsproces een stuk efficiënter én goedkoper maken.”

Voor Thalento is het contract “een interessante uitbreiding van het marktpotentieel”. Het bedrijf kondigt overigens voor in de komende weken nog andere internationale partnerships aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.