Nieuws Limburg The Bachelor bakte aprilvis…

The Bachelor bakte aprilvis…

The Bachelor bakte aprilvis…

jeoffrey brabanders te huurUiteraard was u met z’n allen slim genoeg om het grapje te doorzien over de verhuizing van ‘The Bachelor’ Jeoffrey Brabanders naar een kasteel in Bordeaux. Het idee om zijn zaak naar aanleiding van 1 april symbolisch te huur te zetten, kwam overigens van Jeoffrey zelf. Hij trommelde Jo Ponet van Immo Trading op om enkele signalisatieborden aan de gevel te plaatsen. Heel wat stamgasten van Joffry’s trapten in de val. De rest van het verhaal was ook voor hem een verrassing, die hij wel wist te smaken.

Dit verzinsel groeide uit tot een bijzonder populair ‘nieuwsitem’. Nog nooit in de geschiedenis van Made in Limburg werd een artikel zo vaak gelezen. Op Facebook alleen al klikten zo’n 9.000 mensen het bericht aan… Dat is precies 9 keer meer dan het nieuws over de kandidaat-investeerder bij Ford Genk…

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.