Nieuws Limburg The Bachelor verkoopt café voor welstellende weduwe

The Bachelor verkoopt café voor welstellende weduwe

The Bachelor verkoopt café voor welstellende weduwe

jeoffrey brabandersJeoffrey ‘The Bachelor’ Brabanders heeft 2 weken na de opening van zijn nieuwe zaak Joffry’s, het handelsfonds al opnieuw te koop gezet. Hij heeft naar eigen zeggen de liefde van zijn leven gevonden en trekt hiervoor naar een kasteel in de Franse Bordeaux-streek. De dame in kwestie is 69 en weduwe. Ze kennen elkaar omdat zij de eigenares is van het kasteel waarin destijds de tv-reeks The Bachelor werd opgenomen. Ze zouden pas recent opnieuw met elkaar in contact zijn gekomen.

1146541_10203204116844991_1814333013_n“Ja, de dingen kunnen raar lopen in het leven,” vertelt Jeoffrey. “Dit is totaal iets anders dan wat ik voelde bij de vrouwen die meededen aan The Bachelor. Hoewel ik lang heb gewerkt aan de opstart van een nieuwe zaak, wil ik er al opnieuw vanaf. Om me definitief in Frankrijk te gaan vestigen. Ik ben niet van plan daar nog veel te gaan doen. Misschien af en toe de chef-kok wat helpen. Vis klaarmaken, in de tijd van het jaar, dat is mijn specialiteit. En voor de rest wat feestjes organiseren voor de gasten die we zullen uitnodigen. Meer hoeft echt niet meer voor mij en mijn madam.”

Gegadigden voor het café kunnen zich per e-mail melden op: joffrys.hasselt@gmail.com

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.