Haesen hangt (voorlopig) slot op Hasseltse foodhall
Markeat, het nieuwe horecaconcept in de Hasseltse binnenstad dat bestaat uit een verzameling van uiteenlopende eetkramen, gaat voor enkele maanden… Lees meer
“Zeker vijf keer per dag word ik erover aangesproken,” zegt Dimitri Beckers van de bekende horecazaak The Century in Hasselt. “Het gerucht gaat dan onze zaak zou verkocht zijn aan Amerikaanse investeerders.” Meer nog, de koffie- en patisserieketen Starbucks zou zich in dit pand willen vestigen. “Ik weet niet waar ze het halen,” aldus nog Beckers. “Vandaar dat ik het gerucht nu wel de wereld uit wil helpen”
Markeat, het nieuwe horecaconcept in de Hasseltse binnenstad dat bestaat uit een verzameling van uiteenlopende eetkramen, gaat voor enkele maanden… Lees meer
Het was daar nogal een slagveld aan de keukentafel ten huize Peeters-Van Zon. Nand Peeters, 22-jarige zoon van Marion Van… Lees meer
Raf Vanmechelen, in heel Limburg maar vooral in Sint-Truiden gekend als voormalig journalist van Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen