Nieuws Limburg The Safe Group op verovering in Vlaanderen

The Safe Group op verovering in Vlaanderen

The Safe Group op verovering in Vlaanderen

Zaakvoerders Ilja Theuwissen en Pieter Jouck van The Safe Group uit Hasselt, kondigen de uitbreiding van hun bedrijf aan naar Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Daar worden nieuwe entiteiten opgericht om de gespecialiseerde cameranetwerken en ICT aan de man te brengen bij steden, lokale overheden, politiezones, de grote evenementen, KMO’s en grote bedrijven.

Corona of niet: Theuwissen en Jouck hebben besloten om hun groeiplannen gewoon door te zetten. “We merken dat onze Limburgse klanten het meest tevreden zijn van onze diensten. Dat is geen verrassing, want onze service komt het beste tot zijn recht als we dicht bij de klant gevestigd zijn. Daarom is het logisch dat we onze unieke technologie en aanpak ook buiten de provincie zullen aanbieden vanuit een eigen, lokale vestiging. Dat doen we in de eerste plaats vanuit Antwerpen en Oost-Vlaanderen, waar we met Bram Gerits en Jan Meuleman, twee toppers hebben aangetrokken die vertrouwd zijn met de lokale markt.”

Gerits heeft zijn strepen als ondernemer verdiend als mede-eigenaar van de bekende Limburgse drukkerij Chapo (Hasselt en destijds in Beringen). Op zoek naar een nieuwe uitdaging met Antwerpen als uitvalsbasis, kwam hij bij The Safe Group terecht. Jan Meuleman heeft zijn volledige carrière toegewijd aan de security-wereld en neemt de regio’s Oost en West-Vlaanderen voor zijn rekening.

Daarmee geeft The Safe Group een antwoord op de harde klappen die corona heeft uitgedeeld. “Het afgelasten van het festivalseizoen was uiteraard een streep door onze rekening”, zegt Ilja Theuwissen. “Gelukkig hebben we de afgelopen jaren ingezet op markten buiten de eventwereld, zoals overheden en bedrijven. Dat is nu een stevig vangnet gebleken. Logisch dat we sinds de eerste lockdown sterk op dit segment hebben ingezet en onze focus voor 2020 hebben verlegd. Dat heeft ervoor gezorgd dat we het hoofd boven water konden houden. Meer nog: we zijn nog verder kunnen groeien, en daar mogen we toch fier op zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio