Nieuws Limburg Theo & Twan nemen Terhills Cablepark over

Theo & Twan nemen Terhills Cablepark over

Theo & Twan nemen Terhills Cablepark over

Terhills Cablepark, het recreatiedomein in Dilsen-Stokkem waar je onder meer kunt wakeboarden en waterskiën, wordt overgenomen door Van Lierop Holding, de firma van Theo Van Lierop en Twan Lutters. Zij hebben grootse plannen met de attractiezone. Zo zal de brasserie een upgrade krijgen naar een volwaardig restaurant.

Het Terhills Cablepark wil een versnelling hoger schakelen. Daarom wordt de sportieve en recreatieve zone overgenomen door Theo en Twan, twee ervaren ondernemers in de exploitatie van recreatieve attracties zoals Montana Snowcenter, Alta Cable Ski en de watersportcentra in de Kempervennen en Vossemeren. De oprichters van het project, Hannes Hardeman en Elke Venken, gaan zich op andere business concentreren.

De nieuwe uitbaters zijn ambitieus: “Het Terhills Cablepark biedt heel wat opportuniteiten”, zegt Theo Van Lierop. “We willen het aanbod sterk uitbreiden met nieuwe activiteiten, extra pakketten voor scholen en groepen en we zetten ook stevig in op het gezellige aspect. Zo gaan we voor een gloednieuwe en uitgebreide brasseriekaart en nieuw meubilair in een mooie setting, om een echt vakantiegevoel te creëren.”

Terhills Cablepark is na de verplichte rust, opnieuw operationeel sinds 8 juni.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer