Nieuws Limburg Thermo Systems onder vleugels van Benvitec

Thermo Systems onder vleugels van Benvitec

Thermo Systems onder vleugels van Benvitec

De firma Thermo Systems uit Beringen, een voorname speler op vlak van luchtverwarming, ventilatie en airco, komt onder de vleugels van de Group Benvitec, een industriële groep van een 8-tal bedrijven, die ook de hoofdzetel heeft in Beringen. Meer concreet gaat het bedrijf van Theo Vandueren in zee met sectorgenoot Beliën uit Houthalen, dat al eerder tot de Group Benvitec behoorde. De nieuwe naam van het bedrijf wordt Beliën Thermo Systems. Het volledige personeel wordt door Group Benvitec overgenomen.

“Het is om de continuïteit op langere termijn te garanderen dat we besloten hebben om aan te sluiten bij een grotere groep,” zegt Theo Vandueren. “Met onze HVAC-activiteiten sluiten we goed aan bij de leidingwerkzaamheden die Benvitec nu al uitvoert. Door specifiek te gaan samenwerking met Beliën, die gespecialiseerd zijn in sanitair en verwarming, kunnen we aan onze klanten nu het hele productenpallet aanbieden.”

Benvitec heeft in 2009 nog BAG Plastics in Beringen, en een jaar later DIF in Genk overgenomen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.