Nieuws Limburg Thibaut Courtois investeert in apotheek

Thibaut Courtois investeert in apotheek

Thibaut Courtois investeert in apotheek

Thibaut Courtois, volgens kenners de beste doelman ter wereld, heeft een deel van zijn vermogen geïnvesteerd in de Bilzerse online apotheek Viata. “Het is niet de bedoeling dat Thibaut ons uithangbord wordt of zo,” zegt mede-initiatiefnemer Gianni De Gaspari van Viata. “Hij en zijn vader waren gewoon geïnteresseerd in ons project, en wilden als één van de investeerders graag meedoen.”

th courtoisDe initiatiefnemers van Viata zijn naast De Gaspari, de familie van apotheker Kristien Vanmeer in Bilzen. De webwinkel verkoopt een groot assortiment aan gezondheids- en verzorgingsproducten, en geneesmiddelen die zonder voorschrift mogen verkocht worden. “We zijn niet de eerste apotheek op het internet,” zegt De Gaspari. “Maar we willen wel bij de beste zijn. Dankzij ons uitgekiend systeem voor voorraadbeheer en logistiek, kunnen we een groot gamma aanbieden. Dienstverlening staat ook in de internetapotheek bovenaan. Het belangrijkste is dat de klant een oplossing vindt voor zijn vraagstuk. Dertig procent van de klanten stellen een vraag alvorens een product te bestellen. Dat kan bijvoorbeeld door discreet te chatten met het team van apotheekassistenten van Kristien Vanmeer.”

Het bedrijf heeft plannen om na België en Nederland, ook in Frankrijk aan de slag te gaan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.