Nieuws Limburg Thibaut Courtois (op papier) terug naar Genk

Thibaut Courtois (op papier) terug naar Genk

Thibaut Courtois (op papier) terug naar Genk

Omdat Johan Hermans geld wilde inzamelen voor Kom op tegen Kanker, wist hij samen met kunstenaar Pim Smit, Thibaut Courtois te overtuigen om mee te werken aan een artistiek project. Zijn handelsmerk, de handen, werden kunstzinnig op doek vastgelegd.

courtois handenMarc Hoessels (Plan Forward) en Bart Jaeken (Obelisk) vonden dit een mooi initiatief en beslisten om dit kunstwerk te kopen voor het goede doel, en dit vervolgens terug te geven aan de Jeugdacademie van KRC Genk. Het schilderij werd zopas overhandigd aan Roland Breughelmans, jeugdcoördinator bij KRC Genk.

Bart Jaeken (Obelisk): “Thibaut is een product van de Jeugdacademie en is dat ook nooit vergeten. Dat is symbolisch voor onze business, want als HR-adviseurs weten we hoe belangrijk opleiding en coaching zijn.” Marc Hoessels (Plan Forward) vult aan: “Over sommige initiatieven moet je niet lang nadenken om ze te steunen. Ook bij ons is er trouwens een link met onze business. Wij ondersteunen groeibedrijven die de volgende stap willen zetten naar internationalisatie. Thibaut Courtois heeft in de sport dit parcours met veel succes kunnen afleggen. Ook dankzij de ondersteuning van een professionele omgeving, uiteraard.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.