Nieuws Limburg Thuiszorgwinkel snelt van 2 naar 75 mensen

Thuiszorgwinkel snelt van 2 naar 75 mensen

Thuiszorgwinkel snelt van 2 naar 75 mensen

In Genk opent dinsdag de 8ste Thuiszorgwinkel de deuren. Opmerkelijk, aangezien het concept 7 jaar geleden uit amper één vestiging bestond (in Hasselt). In die periode groeide het personeelaantal gelijkmatig van 2 tot 75 nu.

Jo Vandeurzen bij de opening van de 7de Thuiszorgwinkel, eerder dit jaar in Sint-Truiden.

De Thuiszorgwinkel (Jan Schrijnemakers ) is gerelateerd met de Christelijke Mutualiteit en is een combinatie van winkel, infocentrum en uitleendienst. Er kunnen bijvoorbeeld krukken en bedden worden geleend, maar ook scooters, bloeddrukmeters, incontinentiematerialen of steunzolen worden aangekocht.

De jongste jaren werd het aanbod zodanig uitgebreid, dat het een echte winkel is geworden. Zo worden er ook luiers, babyvoeding, elektrische fietsen of hartslagmeters verkocht. Voor het boekjaar 2011 haalde Thuiszorgwinkel Limburg een omzet van 8,2 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.