Nieuws Limburg Tim Moons voorzitter Lummense ondernemers

Tim Moons voorzitter Lummense ondernemers

Tim Moons voorzitter Lummense ondernemers

Het bestuur van Unizo in Lummen heeft op haar bestuursvergadering unaniem Tim Moons verkozen tot nieuwe voorzitter van de lokale ondernemersverenigingn. De zaakvoerder van TMS Services en B&B Azadro volgt Bart Bervoets op van Bestpool, die sinds 2011 de voorzittershamer in handen had.

Bart & Tim unizo Lummen“We hebben absoluut de ambitie om de reeds ingeslagen weg verder te volgen,” zegt Tim Moons. “Ook willen we een volwaardige gesprekspartner zijn van het gemeentebestuur en in de verschillende gemeentelijke adviesorganen. Belangenbehartiging en een aanspreekpunt zijn voor de Lummense ondernemers, zijn dan ook de hoofdprioriteiten van onze werken. “Daarnaast blijven we infosessies, bedrijfsbezoeken en natuurlijk ons zeer succesvol Lummens Ondernemerscafé organiseren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.