Nieuws Limburg Timmers maakt schoen met verwisselbare hak

Timmers maakt schoen met verwisselbare hak

Timmers maakt schoen met verwisselbare hak

Schoenen Timmers in Zonhoven heeft een mooie primeur te pakken. Zaakvoerder Paul Timmers ontwikkelde sammen met de Canadese schoendesigner Tanya Heath een schoen met een verwisselbare hak.

Volgens Paul Timmers gaat het om een nieuw concept met een aantal bijzondere kenmerken. “We wilden een gebruiksvriendelijk systeem dat bovendien stevig is en mogelijkheden biedt voor een modieus design. Daar zijn we volgens mij in geslaagd.”

De inspiratie voor de revolutionaire schoen haalde Timmers uit de dagelijkse praktijk in zijn schoenenzaak. “Vrouwen willen een schoen die bij elke gelegenheid past. Vaak hebben ze een lievelingsschoen. Maar die kunnen ze dan weer niet bij elke gelegenheid dragen omdat de hak niet is aangepast. Ons systeem biedt daar een antwoord op. Uit de eerste reacties blijkt dat de schoen enthousiast onthaald wordt door onze vrouwelijke klanten.”

Een filmpje over de uitvinding, vind je hier:

httpv://www.youtube.com/watch?v=LPGroTRViyA

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.