Nieuws Limburg To The Point Events trekt economie op gang

To The Point Events trekt economie op gang

To The Point Events trekt economie op gang

Net zoals vele collega’s die zich niet willen gewonnen geven aan het corona-virus, heeft To The Point Events een nieuwe business-unit opgestart om de periode van lockdown te overbruggen. Vanuit hun ervaring in communicatie en organisatie, gaan ze bedrijven, scholen, winkels en andere organisatie bijstaan met de heropstart van hun zaak.

“Met Safety Point, zoals de nieuwe dienst heet, willen we een centraal aanspreekpunt zijn dat diverse diensten aanbiedt om op een veilige manier de activiteiten te kunnen hervatten,” zegt zaakvoerder Bart Koninckx. “Concreet bieden we ondersteuning op vlak van 4 pijlers:

De eerste is: informeren. Dat houdt alle mogelijke vormen van communicatie in, zoals infoborden, (vloer)stickers, pancartes, sensibiliseringsvideo’s of de organisatie van wachtrijen.
Ten tweede gaan we transformeren, meer bepaald het ombouwen van bestaande ruimtes, creëren van extra ruimte (tenten, containers, kleedkamers & douches, …), toegangscontrole en ‘wachtverzachters’. We gaan ten derde ook faciliteren. Denk dan aan de selectie, aankoop en logistieke organisatie van safety-producten als mondmaskers, handhygiëne, spatschermen, handschoenen, ontsmettingskits, enzovoort. Tot slot, en zeker niet minder belangrijk, zullen wij ook zorgen voor appreciatie. Dat zijn grote, kleine, maar vooral fijne acties om uw medewerkers een hart onder de riem te steken. It’s in the little things: kaartjes, cadeautjes,(online) teambuildings, traktaties,… noem maar op.”

Op die manier wil het team van To The Point Events een creatieve en nuttige invulling geven aan de lege agenda. “We moeten er samen doorheen”, aldus Bart Koninckx. “Stilzitten zit niet in ons DNA. We zijn helemaal klaar om de economie opnieuw mee op gang te trekken!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.