Nieuws Limburg To The Point in top 3 van beste evenementenbureaus

To The Point in top 3 van beste evenementenbureaus

To The Point in top 3 van beste evenementenbureaus

To The Point Events, het evenementenbureau uit Zonhoven, staat in de top 3 van de meest gewaardeerde evenementenkantoren in België in. Dat blijkt uit een bevraging van meer dan 500 organisaties die in het recente verleden een evenementenkantoor inschakelden. In de hitlijst bekleedt To The Point Events tevens de koppositie in Limburg.

team TTPEEen bekroning waar zaakvoerders Bart Koninckx en Stefan Kerkhofs bijzonder fier op zijn. “En dat is nog niet alles, want deze uitzonderlijke onderscheiding gaat gepaard met een stevige groei,” aldus Koninckx. “Na een jaarlijks groeiritme van minstens 20 procent, zitten we voor dit jaar al aan een toename van 40 procent. De goede kritieken die we krijgen, vertalen zich dus onmiddellijk in extra business.”

“De volgende jaren gaan we verder op het ingeslagen groeipad. We mikken op kwalitatieve klanten, die kiezen voor grootschalige feesten en events voor minstens 200 personen,” besluit de zaakvoerder.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.