Nieuws Limburg To-the-point ondernemersadvies? Fineko en KOBUS staan u bij

To-the-point ondernemersadvies? Fineko en KOBUS staan u bij

To-the-point ondernemersadvies? Fineko en KOBUS staan u bij

Wilt u uw onderneming schokbestendiger maken tegen onverwachte crisismomenten? Bent u hiervoor op zoek naar gedegen expertise, met oog voor pragmatische tips? Hierin kunnen Fineko en KOBUS u bijstaan, met een financieel duwtje in de rug in de vorm van de kmo-groeisubsidie.

In de huidige coronacrisis zagen heel wat ondernemers klanten verdwijnen en afzetmarkten wijzigen, maar ook nieuwe opportuniteiten opduiken. Dat vraagt om een slimme heroriëntering, waar het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen (Vlaio) in tegemoet komt met een groeipremie.

U kan de KMO-groeisubsidie aanvragen wanneer u externe strategische kennis aan boord haalt om van deze heroriëntering een succesverhaal te maken. Het kan gaan om de transformatie van uw business, de implementatie van innoverende productieprocessen, het verkennen van nieuwe (internationale) markten of het doorvoeren van duurzame logistieke aanpassingen. Via de kmo-groeisubsidie geniet u een tegemoetkoming van 50% op de kostprijs van uw project.

Samen uw aanvraag indienen

Fineko en KOBUS helpen u gratis en vrijblijvend bij de subsidieaanvraag bij Vlaio. In de subsidieaanvraag moet u uw aanvraag motiveren aan de hand van uw visie op economische groei, uw strategische doelen, uw specifiek plan van aanpak en de noodzaak aan strategische kennis.

“In deze fase werken we via het principe no cure, no pay. Zo weet u precies waar u financieel aan toe bent”, klinkt het bij Jac Cuypers van KOBUS. “Krijgt u groen licht om een groeiopdracht uit te voeren, dan blijven we graag paraat staan voor de strategische ontwikkeling, het uittekenen van businessplannen en/of de uitvoering en implementatie van uw nieuwe strategie. De tussenkomst blijft niet beperkt tot advies. Ook ontzorging en nazorg nemen we op ons in de vorm van projectmanagement, coaching, sparring partner en begeleiding bij groei.”

Expert in ondernemersadvies

Een vernieuwend businessidee of heroriënteringsproject heeft een stevig fundament nodig. Daarom staan Fineko en KOBUS u graag bij. Samen tellen ze meer dan 40 jaar ervaring in ondernemersadvies. De ene op vlak van accountancy, fiscaliteit en juridische regelgeving, de andere op vlak van managementadvies en crisismanagement.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.