Nieuws Limburg Toekomst Versuz onzeker, manager vertrekt

Toekomst Versuz onzeker, manager vertrekt

Toekomst Versuz onzeker, manager vertrekt

Het rommelt rond de Versuz, één van de grootste discotheken van Limburg. Het gebouw aan de Hasseltse Kanaalkom, dat plaats moet ruimen voor een grootschalig winkelproject, geraakt maar niet onteigend. De eigenaars hebben hier een rechtszaak over aangespannen die eind april zou moeten beslecht zijn. De situatie werkte duidelijk op de zenuwen van zaakvoerder Yves Smolders, die zijn ontslag indiende als bestuurder en operationeel verantwoordelijke. Enkele maanden geleden had mede-zaakvoerder Barry Pavic al hetzelfde gedaan.

Onderdeel van de frustratie is dat ook dat door de aanslepende onzekerheid over de toekomst aan de Kanaalkom, de plannen om de Versuz te verhuizen naar Hal 5 van de Grenslandhallen, in de ijskast zijn beland. Daar schermt het bestuur intussen met andere gegadigden om het complex in te vullen. Smolders zou het liefst hier al aan de slag zijn gegaan met de nieuwe Versuz, maar verliest nu zijn geduld. In een persmededeling zegt hij met een ander discotheekproject te zullen uitpakken. Is het niet in de Grenslandhallen, dan wel op een andere locatie. Smolders heeft intussen nog de handen vol met andere projecten als A&D Events, Publipoint en The Vip Company.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.