Nieuws Limburg Tom Das zet groeit verder met lening LRM

Tom Das zet groeit verder met lening LRM

Tom Das zet groeit verder met lening LRM

De investeringsmaatschappij LRM heeft een achtergestelde lening van 200.000 euro toegekend voor de groei van Das Ladders in Herk-de-Stad, actief in de productie en verkoop van ladders, trapladders en steigers. Zaakvoerder Tom Das en zijn zus Els kochten onlangs een business angel uit. Nu ze opnieuw voor 100 procent eigenaar zijn, willen ze met de extra financiële middelen de groei versnellen. Daarbij hoort onder meer de investering van 1,5 miljoen in een nieuw bedrijfspand in Halen. Einde maart 2013 staat de verhuizing op de agenda.

Tom DasVerder wil Das nog investeren in innovatieve producten. Zo werd onlangs voor Colruyt een innovatieve trapladder met rolwielen en slim remsysteem ontwikkeld, die vanaf 2013 in de nieuwe Colruyt-winkels gebruikt zal worden door zowel personeel als klanten. Bij Das Ladders werken 14 mensen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.