Nieuws Limburg Tom en Rudi brengen caféspelen naar werkvloer

Tom en Rudi brengen caféspelen naar werkvloer

Tom en Rudi brengen caféspelen naar werkvloer

Tom Verluyten en Rudi Maes, 2 ondernemers uit Paal-Beringen die al 13 jaar lang caféspelen plaatsen in horecazaken, hebben een nieuw bedrijf opgericht. Met Take 5 And Play gaan ze kickertafels, dartsborden en pooltafels bij bedrijven installeren. “Door medewerkers te laten bewegen, voelen ze zich fitter en zijn ze minder vaak ziek”, zeggen tom en Rudi. “Bovendien zorgt zo’n amusementsspel voor meer teamspirit.”

Beide heren begonnen in 2003 in bijberoep met de verhuur van 1 tafelvoetbalspel aan een jeugdhuis. Momenteel bestaat het assortiment caféspelen uit een 500-tal stuks en zijn ze actief in heel België. Het is omdat de horeca moeilijke tijden beleeft dat Tom en Rudi nu uitkijken naar nieuwe markten. Zo kwamen ze uit bij bedrijven. D

“Dat alleen hippe IT-bedrijven en andere start-ups een pingpongtafel of ‘sjotterbak’ voor hun personeel installeren, klopt al lang niet meer”, zeggen ze. Om een voorbeeld te geven: DHL heeft in Zaventem een tafelvoetbal staan voor hun technici. Ook voor events komen ze bij ons aankloppen. Zo mochten we ter gelegenheid van het WK-voetbal vorig jaar alle IBIS-hotels in België uitrusten met een ‘kickertafel’. Daar zijn er nadien een heel deel van blijven staan.”

Take 5 And Play zegt de eerste te zijn die met een compleet aanbod naar ondernemingen stapt. “Het blijft moeilijk om bij de juiste persoon in een bedrijf terecht te komen, maar na een gesprek wil bijna iedereen het wel eens proberen. Er komt ook vraag naar gepersonaliseerde toestellen, met de branding van het bedrijf.”

Tom en Rudi namen het voorbije jaar 2 medewerkers in dienst. “Dat geeft ons de mogelijkheid om ons volledig toe te leggen op deze nieuwe markt”, besluiten ze.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.