Nieuws Limburg Tom Munters vervoegt rangen van onderzoekscentrum

Tom Munters vervoegt rangen van onderzoekscentrum

Tom Munters vervoegt rangen van onderzoekscentrum

Deze week is het arbeidscontract in voege getreden van Tom Munters bij Flanders Make. Het strategisch onderzoekscentrum met uitvalsbasis in Lommel wist de Limburger te strikken als nieuwe Chief Technology Officer (CTO). Vanuit die functie gaat hij bedrijven assisteren bij hun technische innovatie.

Tom Munters is een Limburger met een ruime industriële ervaring. Als doctor in de Wetenschappen en MBA-gediplomeerde startte hij zijn carrière in 2002 bij Philips Lighting, waar hij verschillende management-rollen vervulde. In 2012 werd hij Director Innovation bij Steelcase, de leverancier van keramische stalen architectonische panelen en whiteboards. Sinds 2018 was hij actief als Director R&D bij Key Technology, de innovatieve fabrikant van proces-automatisatie apparatuur voor de voedingsindustrie.

Tom Munters gaat nu dus zijn kennis en ervaring ten dienste stellen van Flanders Make. Hij rapporteert aan CEO Dirk Torfs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.